dimecres, 11 de gener del 2017

Un bon escrit d'una companya

Un dia sense Internet

Avui en dia, tot és intel·ligent. Hem de ser conscients de la quantitat de coses que depenen d’Internet i com ens afecta tot això.

Per començar, parlarem de l’ús personal. Seria un dia on no ens podríem comunicar amb molts dels nostres coneguts ja que no tindríem accés a les xarxes socials com Facebook, Instagram, Snapchat... xarxes, que també ens proporcionen entreteniment, per tant, podríem arribar a estar més avorrits. Malgrat tot, podríem divertir-nos jugant a jocs de taula o jocs col·lectius. A l’escola, en comptes d’utilitzar el Google, utilitzaríem diccionaris, llibres i enciclopèdies. Els bancs i els caixers no funcionarien, és a dir, no podríem treure diners ni realitzar operacions financeres. Si parlem del trànsit, els semàfors, aeroports, trens o autopistes també estarien fora de servei. I no ens oblidem del comerç, perquè per les empreses en línia suposaria un dia sencer sense feina, un dia de 0 vendes, quan normalment treballen les 24 hores.


En resum, un dia sense Internet podria arribar a ser un caos i provocaria moltes despeses, però potser ens aniria bé estar un dia sense estar sotmesos als mòbils i a la televisió.


Belén Valle (4t C)


Image result for internet

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per fer una aportació.