dijous, 12 de gener del 2017

Un bon escrit d'un company

UN DIA SENSE INTERNET

Per començar vull explicar que Internet és una gran xarxa que fa que milions d’aparells i ordinadors puguin estar connectats. Internet és una gran font d’informació i entreteniment, que també utilitzem com a mètode de comunicació. Un cop explicat això, passem al tema que ens interessa.

Com seria un dia sense Internet? No és una cosa gaire difícil d’imaginar, ja que Internet va ser instaurat a la vida de les persones no fa gaire més de 30 anys. En la realitat, un dia no seria cap gran cosa, ja que disposem de molts altres mitjans d’entreteniment i comunicació, ara que si la cosa anés a més temps seria un gran problema. Pel que fa a Internet, l’utilitzem de forma diària, ja sigui per consultar el temps, buscar informació per a realitzar un treball o enviar-li un whatsapp a un amic. La pèrdua d’Internet ens obligaria a trobar alternatives per fer totes aquestes coses, començaríem a utilitzar novament els sms, les enciclopèdies i escoltar la ràdio, és a dir, el que realitzaven la gran majoria de persones abans del 2000. D’una banda aquest fenomen afectaria majoritàriament els joves i alguns adults, que estan contínuament utilitzant Internet, d’una altra banda afectaria en menor mesura els avis que no estan acostumats a utilitzar-lo.

En conclusió, seria realment un problema? No, ja que Internet malgrat ser molt útil no és necessari. A llarg termini potser podria produir problemes, ja que definitivament sí que podria provocar que la societat funcionés molt més lentament, ja que molts joves no tenen ni idea de com funcionava el món abans de l’ IPhone.


Reinaldo Calderón 4B

Image result for whatsapp

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per fer una aportació.