divendres, 27 de setembre del 2013

Un bon miniconte d'una companya de classe



EL SEU TRESOR

L’Helena era una noia càlida, positiva i feliç. Tot va canviar quan la seva única àvia, l’única que havia conegut, va emmalaltir. L’Helena la visitava sempre que podia amb un somriure d’orella a orella perquè la seva àvia no se sentís trista i així també s’animava a ella mateixa. Els dies passaven i la seva àvia no millorava. L’Helena no havia perdut l’esperança i com cada dia, l’anava a visitar amb un dolç somriure. Desgraciadament, l’àvia va morir. L’Helena va quedar destrossada.
Després del funeral, van donar-li una capseta que li havia deixat la seva àvia amb una nota que deia “Aquest és el meu tresor, cuida-me’l bé”. Ella no va obrir la capseta, no s’hi veia amb forces.
Van passar uns mesos i l’Helena gairebé no parlava amb ningú, estava molt trista. Un dia va decidir obrir la capseta de la seva àvia. En obrir-la, una llàgrima li va caure per la galta però els seus llavis dibuixaven un somriure. Dins la caixa hi havia una foto d’ella i la seva àvia a l’hospital. Amb la foto hi havia una noteta que deia “No deixis que ningú t’esborri el teu preciós somriure”.

Marta Barraso Fernández 4t B

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per fer una aportació.